Welkom op de website van Snuffeldag Leusden!

 

Over een paar dagen gaat de 29e editie van de Snuffeldag van start en jij speelt hierin een belangrijke rol.

We zijn ontzettend blij dat je de tijd neemt om ons te helpen bij de organisatie van deze bijzondere dag.

Jouw inzet is onmisbaar om de leerlingen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Je gaat een groepje van 5 kinderen begeleiden tijdens hun bezoek aan een bedrijf. Jouw rol is om de kinderen veilig en begeleid te laten genieten van de dag.

De groepjes bestaan uit kinderen van verschillende scholen en de grootte van de groepjes varieert van 5 tot 30 kinderen. De indeling van de groepjes gebeurt willekeurig, omdat het niet haalbaar is om rekening te houden met specifieke scholen of eigen kinderen. Maar we beloven je dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn, zowel voor de kinderen als voor jou!

Maandag 8 mei ontvang je een mail van het Snuffeldag platform waarop een begeleiders account voor je is aangemaakt. Op dit platform vind je alle gedetailleerde informatie over jouw rol op de Snuffeldag. Zorg dat je inlogt en alle instructies goed doorneemt. Als je hierbij hulp nodig hebt, schroom dan niet om ons te bellen op 06 53711808.

Op dinsdag 9 mei is het belangrijk om je mobiele telefoon aan de lader te leggen, zodat deze morgen is opgeladen.

Op woensdag 10 mei verwachten we je uiterlijk om 8:15 op het parkeerterrein van Fort33 (Bavoortseweg 25).
Zorg ervoor dat je ingelogd bent op http://leusden.snuffeldag.nl via je mobiele telefoon. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de leerlingen goed te begeleiden.

Als je niet in de eerste ronde bent ingedeeld, dan vragen we je om om 10:30 aanwezig te zijn. Meld je om 8:40 bij de busbegeleider van de bus voor de 1ste ronde, en om 10:40 bij de busbegeleider van de bus voor de 2ste ronde

Samen zorgen we ervoor dat de leerlingen een onvergetelijke dag hebben tijdens de Snuffeldag. Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat alle leerlingen veilig en met een glimlach terugkeren naar de bus.

Als blijk van waardering voor de inzet van de bedrijven ontvangen zij na afloop een bloemetje. Je krijgt dit bloemetje van de busbegeleider. Wil je dit overhandigen en zo onze dankbaarheid te tonen?

Laten we samen deze dag onvergetelijk maken voor de leerlingen en bedrijven. Jouw inzet als begeleider is van onschatbare waarde en we danken je voor je inzet. 

Met vriendelijke groet,

Namens de Snuffeldag commissie

Henk Jelt Hoving